Pris

Hvad koster det?

Når du køber din Dräger Interlock 7500, er alkolåsen din ejendom. Det betyder, at du efter betingelsesperioden kan afmontere den og videresælge den eller beholde den. Hvis du beholder alkolåsen, vil den blive omprogrammeret til en “forebyggende” alkolås. Så behøver du ikke at puste under kørslen, du får længere fristarttid og ingen logfiler videregives.

Dräger Interlock® 7500

At købe og installere en Dräger Interlock® 7500 for et betinget kørekort koster i alt 18.100 DKK. inkl. moms. Omkostningerne kan variere afhængigt af køretøjsmodellen. Kontakt et af vores autoriserede værksteder for specifikke prisoplysninger.

Alkolåsen, Dräger Interlock 7500
11.899 DKK.

Installation
Afhængigt af køretøjsmodellen.
Ca. 2.500 DKK.

Programmering
Parametrene for alkolåsen tilpasses dit køretøj og programmeres så oplysninger sendes fra instrument til politiet.
Ca. 985 DKK.

Administrationsgebyr
Til logstyring i hele den betingede periode.
2.700 DKK.

Brugt Dräger interlock 7500

Husk, at alkolåsen ikke må købes brugt. Det er et krav at låsen skal være ny og købt via et Dräger center.

Sådan beregnes alderen på en Dräger Interlock® 7500

På bagsiden af håndenheden er der et serienummer bestående af fire bogstaver og fire cifre. Baseret på serienummeret kan du beregne håndenhedens alder ved hjælp af tabellen nedenfor.

Service

Når du har installeret din alkolås, skal du besøge et autoriseret værksted for service hver sjette måned. Under en service bliver alkoholsensoren kalibreret, de hændelser, der er gemt i alkolåsen bliver uploadet til politiet, og der udføres en funktionskontrol af alle komponenterne i alkolåsen. Der kan også være behov for en såkaldt forkortet service, som sker i tilfælde af overtrædelse eller fejlkode. Hver service koster 750 DKK. inkl. moms. En logaflæsning sker også cirka to måneder inden din programtid er overstået.

Installation

Når du er blevet godkendt hos myndighederne, skal du vælge et af vores autoriserede værksteder til installation af din alkolås. Du kan nemt finde det værksted, der passer dig bedst her.